Teamfoto Viking Elektra
Stroomstoring Hoofddorp Wij staan in Hoofddorp voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Hoofddorp, hoofdvestiging Alphen aan den Rijn

Stroomstoring Hoofddorp

Ervaart u een stroomstoring in Hoofddorp en heeft u direct hulp nodig? Bij noodgevallen zijn de elektriciens van Viking Elektra direct beschikbaar om te helpen! Onze bekwame medewerkers hebben binnen een mum van tijd de reden van uw stroomstoring opgelost en aangepakt.

Zonder stroom zitten in huis is erg ongemakkelijk, dat begrijpen wij als geen ander. De koelkast werkt niet, werken op de computer is niet mogelijk en misschien doet ook de verwarming het niet. Met regelmaat zijn onze monteurs onderweg en kunnen snel bij u aanwezig zijn.

Dient u met spoed een elektricien in te schakelen voor een stroomstoring in Hoofddorp? Neem onmiddellijk contact op met een medewerker door te bellen naar 0172 239 437. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat u zo snel mogelijk weer over de belangrijkste voorzieningen in huis beschikt!

Elektra storing Hoofddorp snel verholpen

Bij elektra storingen in Hoofddorp handelen we onmiddellijk om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Als de elektriciteit uitvalt, is dat niet fijn, dat begrijpen wij bij Viking Elektra heel goed. Een kortere storing zorgt ervoor dat u vlugger weer kunt doen wat u wilt.

Helaas kunnen we niet direct alle storingen aanpakken. Soms is de oorsprong van het probleem wat lastiger te identificeren of is er ineens veel meer drukte dan gebruikelijk. Wij zijn vastbesloten om u met spoed en zo goed als mogelijk te ondersteunen, kunt u daarop vertrouwen.

Stekkerproef

Er is soms verwarring tussen stroomstoringen en kortsluiting. Hier wordt het probleem niet veroorzaakt door de stroomtoevoer of -verdeling. Een specifiek apparaat is vaak hetgeen dat kortsluiting veroorzaakt.

Een stekkerproef kan helpen om snel te bepalen of er sprake is van kortsluiting en dit zelf op te lossen. De oorzaak van het probleem isoleren is eenvoudig met een stekkerproef. Volg de link voor een stapsgewijze handleiding over het uitvoeren van een stekkerproef.

In Hoofddorp is Viking Elektra snel ter plaatse bij een stroomstoring.

Spoed storingsdienst Viking Elektra

Onze speciale spoeddienst staat altijd klaar om storingen direct aan te pakken bij Viking Elektra. Mocht u een storing hebben, dan kunt u rekenen op Viking Elektra om deze zo snel mogelijk en grondig op te lossen met onze storingsmonteurs. Bij Viking Elektra wordt de storing direct opgespoord en aangepakt.

In het geval dat het niet lukt voor ons om zelf iemand naar de storingsdienst te sturen, Met ons uitgebreide netwerk van direct beschikbare elektriciens, kunt u er zeker van zijn dat deze taak snel en goed wordt afgehandeld. Twijfel daarom niet en neem direct contact op met 0172 239 437 voor directe hulp bij uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

Stroomuitval in huis kan verschillende oorzaken hebben. Hierdoor is het vaak moeilijk om de storing zelf te vinden en op te lossen. Om zo goed en snel mogelijk geholpen te kunnen worden zijn er echter wel een paar dingen die u alvast kunt uitzoeken.

De eerste stap is het doen van een stekkerproef. Haal de stekkers uit het stopcontact van de groep die is uitgevallen en schakel vervolgens de groep weer in. Wanneer dit slaagt, kunt u de stekkers één voor één opnieuw in het stopcontact aansluiten, tot de groep uitvalt.

Indien dit geen verbetering brengt of de stroom helemaal niet meer werkt? Controleer ook even of uw buren nog voorzien zijn van stroom. Indien uw buren ook zonder stroom zitten, kan het probleem weleens bij de netbeheerder liggen.

Indien de stroomstoring zijn oorsprong heeft bij de netbeheerder, kan een elektricien u helaas niet van hulp voorzien. Neem contact op met de netbeheerder om een melding te maken, vervolgens is het wachten tot de stroom weer hersteld is. Na dit punt is het geduldig uitkijken naar het herstel van de stroomtoevoer.

Laat Viking Elektra uw stroomuitval oplossen

Heeft u thuis te maken met een uitgevallen groep of zelfs een complete stroomstoring? Wanneer het euvel niet aan een aangesloten apparaat of de netbeheerder ligt, zullen onze vakkundige elektriciens onmiddellijk ter plaatse zijn om u te assisteren. Onze vakbekwame elektriciens van Viking Elektra zijn snel ter plekke om u te ondersteunen.

Onze service staat altijd paraat om onmiddellijk hulp te bieden bij noodgevallen. Als u ons belt op 0172 239 437, regelen we direct dat er een monteur bij u langskomt om de stroomvoorzieningen te herstellen. Dit garandeert dat u snel weer stroom kunt gebruiken in uw woning.

Veel gestelde vragen

Hoe lang blijft een koelkast nog koud bij een stroomstoring?

Koelkasten blijven over het algemeen tussen de 12 en 24 uur koel, maar dit kan per apparaat verschillen. Voor een zo koel mogelijke koelkast, beperk het openen van de deur zoveel mogelijk.

Hoe lang blijven producten in de vriezer bevroren zonder stroom?

Diepvriesproducten kunnen tot wel 24 uur voldoende bevroren blijven in een vriezer die niet is aangesloten op elektriciteit. Voor minimale kouverlies is het advies om de vriezer niet te openen.

Hoe kan ik zelf reageren als er een stroomstoring optreedt in mijn woning?

Wanneer de stroom uitvalt, is het verstandig om eerst een stekkerproef uit te voeren. Kijk ook of u de schakelaar in de groepenkast omhoog kunt zetten en of uw buren nog stroom hebben.

Viking Elektra staat voor u klaar in Hoofddorp
Over ons

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0172 239 437

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Viking Elektra

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is elke nieuwe opdracht speciaal voor ons. Door onze jarenlange ervaring zijn wij allround in het vak en hebben wij een goede naam opgebouwd in de bouwwereld. Onze sterkste troeven zijn vakkundigheid en eerlijkheid. Onze offertes zijn dan ook altijd gespecificeerd en goed leesbaar voor de klant.


Openheid en transparantie, dat vinden wij belangrijk!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Viking Elektra

Door Berry
Op 28 maart 2024
10

Echt vakmannen. Ik moest extra groepen laten trekken naar mijn keuken en krachtstroom aan laten leggen voor een nieuwe kookplaat. We konden niet laten in frezen omdat de keuken al gestuckt was dus moest er een andere oplossing worden gevonden. Daarbij is er een perfecte oplossing gevonden. Ook hebben ze gelijk mijn meterkast gefatsoeneerd qua bekabeling alles netjes weggewerkt en getest wat niet op de factuur stond. Tauhied is echt een vriendelijke man die overal bij meedenkt en de beste oplossing zoekt voor de klant. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede en betaalbare elektricien zoekt.

Door M.M
Op 1 maart 2023
10

Wij hebben een nieuwe inductie kookplaat gekocht. De schema klopte niet en de monteur/elektricien kon toch de bedrading goed aanleggen. Eindelijk kon ik weer eten koken. Bedankt

Door B.V.D.S
Op 17 februari 2023
10

Ik heb mijn stoppenkast laten vervangen door Viking Elektra. Ze waren erg behulpzaam, reageerden snel en gaven goed advies. Inmiddels geniet ik zo'n twee maanden van mijn nieuwe stoppenkast.

Door A.D.J
Op 15 februari 2023
10

Tauhied communiceerde super goed over planning en wijzigingen na de offerte, iets wat ik zeer waardeerde. Daarnaast verrichte hij zijn werk voor een goede prijs en is het werk wat hij deed goed verricht. Ik raad 'm aan!

Door J.P
Op 22 december 2022
10

Viking Elektra converted my apartment to 3-phase so I could purchase an induction stove. Tauheid was very responsive and patient with my (many, many) questions and took the time to make sure I understood what was needed for this conversion. He even went above and beyond, helping me apply for the conversion with the grid manager, Liander. He provided and estimate of costs and the final price was exactly as reflected in the estimate. We scheduled a time and he arrived promptly and completed the job thoroughly and professionally. I highly recommend Viking Elektra.

Door J.A
Op 28 september 2022
10

Afgelopen zaterdag de voorbereidingen getroffen en maandag alles geïnstalleerd en afgemaakt. Doordat wij met een deadline zaten heeft Viking toch de ruimte weten te creëren en alles op tijd en netjes bij ons af te ronden. M.T. Ashikali is een aardige elektricien die weet waar het om gaat! Zeker een aanrader voor de volgende klus.

Door R.B
Op 23 augustus 2022
10

Super friendly and professional staff, arrived on time and did a very good job! Highly recommended!

Door Toby Plancius
Op 27 juli 2022
10

Zeer vakkundig en vriendelijke lui. Professioneel, secuur en alles super netjes achtergelaten!

Door Lúthien Merilin
Op 23 juli 2022
10

Snelle en correcte service!

Door Robin
Op 23 juli 2022
10

Viking elektra heeft bij mij een nieuwe hoofdschakelaar geplaatst zodat ik klaar ben voor een 3 fase aansluiting! Hij kon al snel op korte termijn langskomen en heeft nog veel vragen van mij beantwoord naast de hoofdschakelaar. Erg aardige man en doet zijn werk erg goed!

Door M.M
Op 21 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door Marieke van Boven
Op 3 juli 2022
10

Via mijn stiefbroer kwam ik bij Viking Elektra terecht. Bij ons was er een stop doorgebrand en viel continu de stroom uit in ons huis. Tauhied van Viking Elektra kon vrij snel de diagnose stellen dat de oorzaak niet uit ons huis kwam (wat we eerst dachten). We hadden teveel groepen op 1 aardlekschakelaar. Hij heeft nu voldoende aardlekschakelaars per groep erin gezet. Ook de oude aardlekschakelaar bleek verouderd en die is vervangen. En hij heeft een hoofdschakelaar bijgeplaatst, die hadden we er niet tussen zitten. Sindsdien is onze stroom niet meer uitgevallen en voelen we ons weer een stuk veiliger nu het allemaal goed in elkaar zit. Tauhied is goed te bereiken en prijzen werden goed gecommuniceerd. We raden hem zeker aan.

Door Laura Mourus
Op 14 juni 2022
10

Hele fijne en snelle communicatie. Daarnaast denkt Viking Elektra ook mee in oplossingen.

Door N
Op 10 maart 2022
10

Neemt alle tijd voor je vragen, denkt mee en legt helder de mogelijke opties uit. Werkt netjes en secuur en vraagt een keurige prijs. Dikke 10!

Door C.V
Op 4 maart 2022
10

Fijne service gehad van Viking Elektra. Complete meterkast vervangen. Goed en netjes werk gedaan en heeft ons voorzien van alle informatie. Reageert snel op mails en telefoontjes, komt gemaakte afspraken netjes na. Zeer vriendelijk!

Door J.S
Op 24 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.S
Op 23 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.W
Op 20 januari 2022
10

Vriendelijk en professioneel. Werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Geeft ook advies en is goed bereikbaar. Flexibel en denkt mee waar nodig. Erg prettige ervaring.

Door E.M
Op 20 januari 2022
10

Ik ben echt tevreden. De elekticien heeft perfect zijn werk gedaan, netjes en mooi. Hij was bekwaam en vriendelijk. Super goed.

Door C.D
Op 5 januari 2022
10

Super friendly staff - did the job well and quickly. very happy.

Door R.E
Op 14 december 2021
10

De elektricien van Viking die mij geholpen heeft was snel beschikbaar, zeer professioneel, meedenkend en vriendelijk. Zeer aanvaardbare prijsstelling voor wat er geleverd is.

Door P.C
Op 26 november 2021
10

Afspraak kon snel gemaakt worden en door flexibiliteit van beide zijden op de dag aangepast worden naar een geschikter moment. Na een korte inventarisatie van de situatie werd er snel een oplossing gevonden voor het probleem. Netjes uitgelegd en afgewerkt, inclusief labelen van reeds aangelegde fasedraad met afwijkende kleurstelling. Tevreden over de verleende service.

Door J.B
Op 18 november 2021
10

Ik had kortsluiting in de badkamer bij de wasmachine aansluiting. Meerdere elektriciens gebeld maar niemand had tijd, tot ik Viking Electra vond. De elektricien was onderweg naar Amsterdam maar die klus kon , hij had die klant gebeld, wachten. Hij is direct gekomen en heeft het probleem vakkundig verholpen. Een goede prijs kwaliteit verhouding, complimenten.