Teamfoto Viking Elektra
Werkzaam in Hoofddorp, hoofdvestiging Alphen aan den Rijn

Groepenkast uitbreiden Hoofddorp

Moet er een extra stroomgroep worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld omdat u meer zware apparatuur wilt gebruiken of de huidige verdeling niet meer voldoet? Er zijn een hoop redenen om de groepenkast aan te laten passen. Voor een vlotte, betaalbare en vakkundige uitbreiding van uw groepenkast in Hoofddorp kunt u vertrouwen op Viking Elektra; de specialist in groepenkasten die u zoekt.

Extra groepen aanleggen Hoofddorp

Als u extra zware apparaten, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, wilt toevoegen, kan dit een belasting vormen voor uw huidige stroomgroepen. Soms is het essentieel om een extra groep te creëren om kortsluiting en overbelasting te voorkomen in dergelijke gevallen. Bij het installeren van zonnepanelen is het noodzakelijk om een extra groep aan te leggen.

Wanneer u bezig bent met het vernieuwen of aanpassen van uw woning in Hoofddorp, kan het plaatsen van een extra groep van nut zijn. Bedenk dat het aantal groepen onder één aardlekschakelaar beperkt is tot vier. Een extra karwei kan zijn om ook een aardlekschakelaar toe te voegen.

Heeft u extra groepen nodig of wenst u professioneel advies hierover? Bij Viking Elektra bent u aan het juiste adres! De vakkennis van onze elektriciens omtrent groepenkasten stelt hen in staat om u te voorzien van de juiste hulp en begeleiding.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden, de noodzakelijkheid en de financiën? Neem gerust contact op met Viking Elektra. Laat een bericht achter via het contactformulier op de website, en een van onze medewerkers komt zo snel mogelijk terug op uw aanvraag. Wilt u graag bellen? Dat is zeker mogelijk! Voor directe contactmogelijkheden, bel 0172 239 437.

Wilt u uw groepenkast uitbreiden? In Hoofddorp helpt Viking Elektra u graag verder!
Hulp nodig met uw groepenkast? Viking Elektra helpt!

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn talloze redenen waarom het uitbreiden van de groepenkast in Hoofddorp een slimme keuze kan zijn. Bent u gewend om elektrisch te koken en overweegt u om een grote koelkast uit Amerika aan te sluiten? Het kan voorkomen dat al uw keukenapparatuur niet meer voldoende stroom krijgt van de keukengroep.

Ook door een hoog stroomverbruik in uw woning kan het noodzakelijk zijn om uw groepenkast uit te breiden. Bij veel gelijktijdig stroomverbruik kan dat bijvoorbeeld veroorzaakt worden door het inschakelen van een tv, een stereoset en meerdere (spel)computers op dezelfde stroomgroep. Het uitbreiden van uw groepenkast bij veel gelijktijdig stroomverbruik kan de belasting op uw stroomnetwerk verminderen.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Voor het bepalen van het aantal stroomgroepen dat nodig is in uw woning, kijkt u naar uw verbruik en de huidige groepenindeling. Een aanzienlijk aantal huishoudens is uitgerust met een stroomvoorziening die bepaalde kamers bedient. Bij moderne woningen met veel zware apparaten zult u al gauw te maken krijgen met problemen, zoals in de wasruimte of keuken.

Het is niet eenvoudig om van tevoren te bepalen hoeveel groepen ideaal zijn voor uw huis. De omvang van uw gezin kan bepalen hoeveel stroomgroepen nodig zijn. In een groot huishouden worden op verschillende plaatsen in huis regelmatig meerdere apparaten tegelijkertijd bediend.

Neem contact op met onze deskundige elektriciens voor professioneel advies over het aantal groepen dat u nodig heeft. Laat ons u ondersteunen bij het slim verdelen van stroomgroepen op basis van uw verbruikspatroon. Zo bent u er zeker van dat uw elektriciteitsgebruik ongestoord blijft.

Laat uw groepenkast uitbreiden door Viking Elektra

Een professionele elektricien kan u helpen bij alle elektra werkzaamheden die nodig zijn. Een ervaren en deskundige specialist zorgt voor een veilige installatie en een goed werkend systeem. De monteur van Viking Elektra staat garant voor vakkundigheid en professionaliteit.

Wij bieden onze hulp aan voor een correcte uitbreiding van uw groepenkast in Hoofddorp. Bij Viking Elektra staan onze monteurs meteen voor u klaar om uw wensen nauwkeurig te beluisteren en adequaat te reageren. Bij vragen kunt u altijd bellen naar 0172 239 437 of het contactformulier op de website invullen om ons te bereiken.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Soms kan het ook zijn dat u erg zware elektronische installaties wilt aanleggen in uw woning. Dit kan onder andere een inductiekookplaat, een eigen sauna of een laadpaal voor een elektrische auto zijn. Deze installaties zijn vele malen zwaarder dan ‘gewone’ apparatuur als een koelkast of vriezer.

Het is belangrijk om bij de installatie van deze apparaten niet alleen een extra groep aan te sluiten in de groepenkast. Bij hoogwaardige inductiekookplaten is krachtstroom onontbeerlijk. Bij de installatie van deze apparatuur kunt u op ons rekenen voor het aanleggen van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn groepenkast laten uitbreiden?

Wanneer er meer stroom nodig is in uw huishouden, is het mogelijk om extra groepen te laten installeren. Het kan verstandig zijn om de groepenkast helemaal te vernieuwen in sommige situaties.

Is het mogelijk om zelf een bijkomende groep aan te sluiten?

Zonder de juiste kennis en ervaring is het gevaarlijk om met elektriciteit te prutsen. Voor de veiligheid thuis is dit echt geen verstandige keuze.

Wat is het maximum aantal groepen dat je mag installeren in je groepenkast?

Plaats niet meer dan 12 groepen in een groepenkast. Per hoofdschakelaar in de groepenkast kunt u maximaal 4 groepen laten installeren.

Welke apparaten vallen onder zware elektrische apparatuur?

Het is aan te raden zware elektrische apparaten elk op een eigen groep te plaatsen. Apparaten zoals de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger en een oven zijn van belang.


Viking Elektra staat voor u klaar in Hoofddorp
Over ons

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0172 239 437

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over Viking Elektra

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is elke nieuwe opdracht speciaal voor ons. Door onze jarenlange ervaring zijn wij allround in het vak en hebben wij een goede naam opgebouwd in de bouwwereld. Onze sterkste troeven zijn vakkundigheid en eerlijkheid. Onze offertes zijn dan ook altijd gespecificeerd en goed leesbaar voor de klant.


Openheid en transparantie, dat vinden wij belangrijk!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Viking Elektra

Door Berry
Op 28 maart 2024
10

Echt vakmannen. Ik moest extra groepen laten trekken naar mijn keuken en krachtstroom aan laten leggen voor een nieuwe kookplaat. We konden niet laten in frezen omdat de keuken al gestuckt was dus moest er een andere oplossing worden gevonden. Daarbij is er een perfecte oplossing gevonden. Ook hebben ze gelijk mijn meterkast gefatsoeneerd qua bekabeling alles netjes weggewerkt en getest wat niet op de factuur stond. Tauhied is echt een vriendelijke man die overal bij meedenkt en de beste oplossing zoekt voor de klant. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede en betaalbare elektricien zoekt.

Door M.M
Op 1 maart 2023
10

Wij hebben een nieuwe inductie kookplaat gekocht. De schema klopte niet en de monteur/elektricien kon toch de bedrading goed aanleggen. Eindelijk kon ik weer eten koken. Bedankt

Door B.V.D.S
Op 17 februari 2023
10

Ik heb mijn stoppenkast laten vervangen door Viking Elektra. Ze waren erg behulpzaam, reageerden snel en gaven goed advies. Inmiddels geniet ik zo'n twee maanden van mijn nieuwe stoppenkast.

Door A.D.J
Op 15 februari 2023
10

Tauhied communiceerde super goed over planning en wijzigingen na de offerte, iets wat ik zeer waardeerde. Daarnaast verrichte hij zijn werk voor een goede prijs en is het werk wat hij deed goed verricht. Ik raad 'm aan!

Door J.P
Op 22 december 2022
10

Viking Elektra converted my apartment to 3-phase so I could purchase an induction stove. Tauheid was very responsive and patient with my (many, many) questions and took the time to make sure I understood what was needed for this conversion. He even went above and beyond, helping me apply for the conversion with the grid manager, Liander. He provided and estimate of costs and the final price was exactly as reflected in the estimate. We scheduled a time and he arrived promptly and completed the job thoroughly and professionally. I highly recommend Viking Elektra.

Door J.A
Op 28 september 2022
10

Afgelopen zaterdag de voorbereidingen getroffen en maandag alles geïnstalleerd en afgemaakt. Doordat wij met een deadline zaten heeft Viking toch de ruimte weten te creëren en alles op tijd en netjes bij ons af te ronden. M.T. Ashikali is een aardige elektricien die weet waar het om gaat! Zeker een aanrader voor de volgende klus.

Door R.B
Op 23 augustus 2022
10

Super friendly and professional staff, arrived on time and did a very good job! Highly recommended!

Door Toby Plancius
Op 27 juli 2022
10

Zeer vakkundig en vriendelijke lui. Professioneel, secuur en alles super netjes achtergelaten!

Door Lúthien Merilin
Op 23 juli 2022
10

Snelle en correcte service!

Door Robin
Op 23 juli 2022
10

Viking elektra heeft bij mij een nieuwe hoofdschakelaar geplaatst zodat ik klaar ben voor een 3 fase aansluiting! Hij kon al snel op korte termijn langskomen en heeft nog veel vragen van mij beantwoord naast de hoofdschakelaar. Erg aardige man en doet zijn werk erg goed!

Door M.M
Op 21 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door Marieke van Boven
Op 3 juli 2022
10

Via mijn stiefbroer kwam ik bij Viking Elektra terecht. Bij ons was er een stop doorgebrand en viel continu de stroom uit in ons huis. Tauhied van Viking Elektra kon vrij snel de diagnose stellen dat de oorzaak niet uit ons huis kwam (wat we eerst dachten). We hadden teveel groepen op 1 aardlekschakelaar. Hij heeft nu voldoende aardlekschakelaars per groep erin gezet. Ook de oude aardlekschakelaar bleek verouderd en die is vervangen. En hij heeft een hoofdschakelaar bijgeplaatst, die hadden we er niet tussen zitten. Sindsdien is onze stroom niet meer uitgevallen en voelen we ons weer een stuk veiliger nu het allemaal goed in elkaar zit. Tauhied is goed te bereiken en prijzen werden goed gecommuniceerd. We raden hem zeker aan.

Door Laura Mourus
Op 14 juni 2022
10

Hele fijne en snelle communicatie. Daarnaast denkt Viking Elektra ook mee in oplossingen.

Door N
Op 10 maart 2022
10

Neemt alle tijd voor je vragen, denkt mee en legt helder de mogelijke opties uit. Werkt netjes en secuur en vraagt een keurige prijs. Dikke 10!

Door C.V
Op 4 maart 2022
10

Fijne service gehad van Viking Elektra. Complete meterkast vervangen. Goed en netjes werk gedaan en heeft ons voorzien van alle informatie. Reageert snel op mails en telefoontjes, komt gemaakte afspraken netjes na. Zeer vriendelijk!

Door J.S
Op 24 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.S
Op 23 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.W
Op 20 januari 2022
10

Vriendelijk en professioneel. Werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Geeft ook advies en is goed bereikbaar. Flexibel en denkt mee waar nodig. Erg prettige ervaring.

Door E.M
Op 20 januari 2022
10

Ik ben echt tevreden. De elekticien heeft perfect zijn werk gedaan, netjes en mooi. Hij was bekwaam en vriendelijk. Super goed.

Door C.D
Op 5 januari 2022
10

Super friendly staff - did the job well and quickly. very happy.

Door R.E
Op 14 december 2021
10

De elektricien van Viking die mij geholpen heeft was snel beschikbaar, zeer professioneel, meedenkend en vriendelijk. Zeer aanvaardbare prijsstelling voor wat er geleverd is.

Door P.C
Op 26 november 2021
10

Afspraak kon snel gemaakt worden en door flexibiliteit van beide zijden op de dag aangepast worden naar een geschikter moment. Na een korte inventarisatie van de situatie werd er snel een oplossing gevonden voor het probleem. Netjes uitgelegd en afgewerkt, inclusief labelen van reeds aangelegde fasedraad met afwijkende kleurstelling. Tevreden over de verleende service.

Door J.B
Op 18 november 2021
10

Ik had kortsluiting in de badkamer bij de wasmachine aansluiting. Meerdere elektriciens gebeld maar niemand had tijd, tot ik Viking Electra vond. De elektricien was onderweg naar Amsterdam maar die klus kon , hij had die klant gebeld, wachten. Hij is direct gekomen en heeft het probleem vakkundig verholpen. Een goede prijs kwaliteit verhouding, complimenten.