Teamfoto Viking Elektra
Werkzaam in Hoofddorp, hoofdvestiging Alphen aan den Rijn

Kortsluiting Hoofddorp

Is er een stroomstoring in uw huis vanwege kortsluiting? Waarschijnlijk wilt u dat dit snel wordt gerepareerd. Het is geen pretje om de dag zonder stroom door te moeten komen.

Indien u zo snel mogelijk weer stroom nodig heeft, dan kunt u rekenen op de storingsdienst van Viking Elektra. Onze monteurs zijn er om u snel te helpen bij het verhelpen van het probleem. Snel een elektricien nodig? Bel met 0172 239 437 en wij komen direct naar u toe.

Kortsluiting Hoofddorp snel verholpen

Een vlotte afhandeling van kortsluiting in Hoofddorp is van groot belang. Specifiek bij vitale stroomvoorzieningen, zoals die van de keuken en verwarming. Wacht niet af en bel meteen Viking Elektra.

Onze elektriciens zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk te ondersteunen bij het vinden en oplossen van het probleem. Altijd op pad zijn onze storingsmonteurs om ervoor te zorgen dat u snel geholpen wordt bij stroomproblemen. Neem direct contact met ons op via 0172 239 437, we kijken gelijk wat we voor u kunnen betekenen.

Als we door drukte niet snel genoeg kunnen helpen, Een medewerker helpt telefonisch en kosteloos bij het vinden van een geschikte oplossing! U kunt gerust zijn dat alle stroomvoorzieningen snel weer operationeel zullen zijn zoals het hoort.

Stekkerproef

Indien er stroomuitval is in een deel van uw huis, kan een specifiek apparaat soms verantwoordelijk zijn voor het probleem. Voorkom kosten voor een elektricien en pak het probleem direct aan door een stekkerproef te doen. Hier kunt u alle details over deze werkwijze vinden.

Spoeddienst van Viking Elektra

In geval van kortsluiting, stroomuitval en storingen kunt u direct een beroep doen op onze spoeddienst van Viking Elektra. Onze monteurs zorgen dat u geen tijd verliest bij spoedgevallen en bieden de snelste service onderweg. Kunnen we door drukte niet op tijd aanwezig zijn, dan zal een medewerker u aan de telefoon ondersteunen bij het vinden van een passend alternatief.

Voel u vrij om ons te bellen op 0172 239 437 om assistentie te vragen voor uw probleem. In het geval van minder haast of onmogelijkheid tot telefonisch contact, vul alstublieft het contactformulier in. Schakel Viking Elektra in voor het oplossen van elektrische kwesties.

Mogelijke oorzaken van kortsluiting

Er zijn diverse oorzaken voor kortsluiting in het elektrische circuit. Een vaak voorkomende oorzaak is bijvoorbeeld een kapot apparaat dat ervoor zorgt dat de groep stopt met werken. Een stekkerproef uitvoeren kan onthullen welk apparaat de storing veroorzaakt.

Overbelasting van het stroomnetwerk kan kortsluiting tot gevolg hebben. Als er meerdere elektrische apparaten op één groep worden aangesloten, kan het stroomnetwerk overbelast raken en uitvallen. U kunt dit gemakkelijk oplossen door een ander apparaat aan te sluiten op een separate groep.

Veel gestelde vragen

Wat wordt er bedoeld met kortsluiting in elektrische systemen?

Bij een uitzonderlijk lage weerstand in een elektrisch circuit ontstaat kortsluiting. Bij kortsluiting in huis kunnen meestal twee elektrische draden elkaar raken in een beschadigde kabel.

Hoe kan ik ontdekken waar de kortsluiting is ontstaan?

Anoniem: Het controleren welke groep is uitgevallen, geeft een aanwijzing van waar de kortsluiting zich heeft voorgedaan. Hierna is het mogelijk om een stekkerproef te doen om het defecte toestel te identificeren.

Kan kortsluiting leiden tot brand?

Als er sprake is van kortsluiting, kan er veel warmte ontstaan in de elektrische bedrading. Met genoeg hitte kunnen materialen zoals doek, papier of stof naast de elektrische bedrading in brand raken.


Gerelateerde pagina's

Viking Elektra staat voor u klaar in Hoofddorp
Over ons

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0172 239 437

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kortsluiting oplossen?

Over Viking Elektra

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is elke nieuwe opdracht speciaal voor ons. Door onze jarenlange ervaring zijn wij allround in het vak en hebben wij een goede naam opgebouwd in de bouwwereld. Onze sterkste troeven zijn vakkundigheid en eerlijkheid. Onze offertes zijn dan ook altijd gespecificeerd en goed leesbaar voor de klant.


Openheid en transparantie, dat vinden wij belangrijk!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Viking Elektra

Door Berry
Op 28 maart 2024
10

Echt vakmannen. Ik moest extra groepen laten trekken naar mijn keuken en krachtstroom aan laten leggen voor een nieuwe kookplaat. We konden niet laten in frezen omdat de keuken al gestuckt was dus moest er een andere oplossing worden gevonden. Daarbij is er een perfecte oplossing gevonden. Ook hebben ze gelijk mijn meterkast gefatsoeneerd qua bekabeling alles netjes weggewerkt en getest wat niet op de factuur stond. Tauhied is echt een vriendelijke man die overal bij meedenkt en de beste oplossing zoekt voor de klant. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede en betaalbare elektricien zoekt.

Door M.M
Op 1 maart 2023
10

Wij hebben een nieuwe inductie kookplaat gekocht. De schema klopte niet en de monteur/elektricien kon toch de bedrading goed aanleggen. Eindelijk kon ik weer eten koken. Bedankt

Door B.V.D.S
Op 17 februari 2023
10

Ik heb mijn stoppenkast laten vervangen door Viking Elektra. Ze waren erg behulpzaam, reageerden snel en gaven goed advies. Inmiddels geniet ik zo'n twee maanden van mijn nieuwe stoppenkast.

Door A.D.J
Op 15 februari 2023
10

Tauhied communiceerde super goed over planning en wijzigingen na de offerte, iets wat ik zeer waardeerde. Daarnaast verrichte hij zijn werk voor een goede prijs en is het werk wat hij deed goed verricht. Ik raad 'm aan!

Door J.P
Op 22 december 2022
10

Viking Elektra converted my apartment to 3-phase so I could purchase an induction stove. Tauheid was very responsive and patient with my (many, many) questions and took the time to make sure I understood what was needed for this conversion. He even went above and beyond, helping me apply for the conversion with the grid manager, Liander. He provided and estimate of costs and the final price was exactly as reflected in the estimate. We scheduled a time and he arrived promptly and completed the job thoroughly and professionally. I highly recommend Viking Elektra.

Door J.A
Op 28 september 2022
10

Afgelopen zaterdag de voorbereidingen getroffen en maandag alles geïnstalleerd en afgemaakt. Doordat wij met een deadline zaten heeft Viking toch de ruimte weten te creëren en alles op tijd en netjes bij ons af te ronden. M.T. Ashikali is een aardige elektricien die weet waar het om gaat! Zeker een aanrader voor de volgende klus.

Door R.B
Op 23 augustus 2022
10

Super friendly and professional staff, arrived on time and did a very good job! Highly recommended!

Door Toby Plancius
Op 27 juli 2022
10

Zeer vakkundig en vriendelijke lui. Professioneel, secuur en alles super netjes achtergelaten!

Door Lúthien Merilin
Op 23 juli 2022
10

Snelle en correcte service!

Door Robin
Op 23 juli 2022
10

Viking elektra heeft bij mij een nieuwe hoofdschakelaar geplaatst zodat ik klaar ben voor een 3 fase aansluiting! Hij kon al snel op korte termijn langskomen en heeft nog veel vragen van mij beantwoord naast de hoofdschakelaar. Erg aardige man en doet zijn werk erg goed!

Door M.M
Op 21 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door Marieke van Boven
Op 3 juli 2022
10

Via mijn stiefbroer kwam ik bij Viking Elektra terecht. Bij ons was er een stop doorgebrand en viel continu de stroom uit in ons huis. Tauhied van Viking Elektra kon vrij snel de diagnose stellen dat de oorzaak niet uit ons huis kwam (wat we eerst dachten). We hadden teveel groepen op 1 aardlekschakelaar. Hij heeft nu voldoende aardlekschakelaars per groep erin gezet. Ook de oude aardlekschakelaar bleek verouderd en die is vervangen. En hij heeft een hoofdschakelaar bijgeplaatst, die hadden we er niet tussen zitten. Sindsdien is onze stroom niet meer uitgevallen en voelen we ons weer een stuk veiliger nu het allemaal goed in elkaar zit. Tauhied is goed te bereiken en prijzen werden goed gecommuniceerd. We raden hem zeker aan.

Door Laura Mourus
Op 14 juni 2022
10

Hele fijne en snelle communicatie. Daarnaast denkt Viking Elektra ook mee in oplossingen.

Door N
Op 10 maart 2022
10

Neemt alle tijd voor je vragen, denkt mee en legt helder de mogelijke opties uit. Werkt netjes en secuur en vraagt een keurige prijs. Dikke 10!

Door C.V
Op 4 maart 2022
10

Fijne service gehad van Viking Elektra. Complete meterkast vervangen. Goed en netjes werk gedaan en heeft ons voorzien van alle informatie. Reageert snel op mails en telefoontjes, komt gemaakte afspraken netjes na. Zeer vriendelijk!

Door J.S
Op 24 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.S
Op 23 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.W
Op 20 januari 2022
10

Vriendelijk en professioneel. Werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Geeft ook advies en is goed bereikbaar. Flexibel en denkt mee waar nodig. Erg prettige ervaring.

Door E.M
Op 20 januari 2022
10

Ik ben echt tevreden. De elekticien heeft perfect zijn werk gedaan, netjes en mooi. Hij was bekwaam en vriendelijk. Super goed.

Door C.D
Op 5 januari 2022
10

Super friendly staff - did the job well and quickly. very happy.

Door R.E
Op 14 december 2021
10

De elektricien van Viking die mij geholpen heeft was snel beschikbaar, zeer professioneel, meedenkend en vriendelijk. Zeer aanvaardbare prijsstelling voor wat er geleverd is.

Door P.C
Op 26 november 2021
10

Afspraak kon snel gemaakt worden en door flexibiliteit van beide zijden op de dag aangepast worden naar een geschikter moment. Na een korte inventarisatie van de situatie werd er snel een oplossing gevonden voor het probleem. Netjes uitgelegd en afgewerkt, inclusief labelen van reeds aangelegde fasedraad met afwijkende kleurstelling. Tevreden over de verleende service.

Door J.B
Op 18 november 2021
10

Ik had kortsluiting in de badkamer bij de wasmachine aansluiting. Meerdere elektriciens gebeld maar niemand had tijd, tot ik Viking Electra vond. De elektricien was onderweg naar Amsterdam maar die klus kon , hij had die klant gebeld, wachten. Hij is direct gekomen en heeft het probleem vakkundig verholpen. Een goede prijs kwaliteit verhouding, complimenten.