Verlichting aanleggen in Hoofddorp

Wilt u verlichting aanleggen? Is er een verbouwing gaande, wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen of laat u een nieuw huis bouwen? In Hoofddorp kan Viking Elektra u helpen met binnen- en buitenverlichting. We zijn te bereiken via 0172 - 23 94 37 en via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting in Hoofddorp

Het meest vanzelfsprekende moment voor het aanleggen van nieuwe verlichting is tijdens het bouwproces of bij een verbouwing. Dan is het eenvoudiger om buizen en draden weg te werken omdat nog niet alles is afgesloten. En als er een lichtplan uitgetekend is weten we vooraf precies waar we de contactdozen en lichtpunten moeten plaatsen.

Aanpassingen op een ander ogenblik laten doorvoeren kan natuurlijk ook. Misschien zijn er niet genoeg contactdozen, moeten er lichtpunten bij of zitten ze niet helemaal op de gewenste plek. Maar het is ook mogelijk dat uw netwerk ontzettend verouderd is of dat u in het kader van verduurzaming graag wilt overstappen op LED verlichting. Dat kan allemaal.

Lichtplan voor verlichting in Hoofddorp

Een lichtplan is een opzet waarop heel nauwkeurig staat beschreven waar de contactdozen, lichtpunten en schakelaars geplaatst moeten worden. Het is een heel fijn hulpmiddel bij de indeling van nieuwe panden en vertrekken. En het lichtplan wordt helemaal afgestemd op uw wensen.

Met een lichtplan komt u dus nooit voor verassingen te staan en bent u vooraf op de hoogte of er genoeg lichtpunten zijn en waar ze worden geplaatst. Het kan bovendien speciaal worden opgetekend voor een bepaalde ruimte. Uw wensen zullen voor ieder vertrek immers weer anders zijn. Daar kunnen we op inspelen.

Aanleggen tuinverlichting in Hoofddorp

Naast binnenverlichting is de aanleg van tuinverlichting of buitenverlichting ook een mogelijkheid. Goed uitgedachte tuinverlichting brengt veel warmte in uw tuin. U zou uw gevel of uw pronkstukken bijvoorbeeld mooi kunnen uitlichten of spots met bewegingssensoren laten plaatsen als inbraakpreventie.

Verschillende nieuwe contactpunten buitenshuis schept ook nog andere mogelijkheden. Normaal gesproken is het waarschijnlijk een heleboel gerommel met verlengsnoeren voor u buiten een keer elektriciteit kunt gebruiken. Dat hoeft dan niet meer. Wel zo gemoedelijk op die zwoele zomeravonden mocht u een muziekinstallatie of een kacheltje mee het terras op willen nemen.

Contact met Viking Elektra voor de aanleg van verlichting in Hoofddorp

Voor de aanleg van verlichting in Hoofddorp kunt u terecht bij Viking Elektra. U heeft de mogelijkheid om ons in te schakelen voor het aanpassen, aanleggen en vervangen van binnen- en buitenverlichting. En natuurlijk ook voor het maken van een lichtplan. We zijn te bereiken via 0172 - 23 94 37 en het contactformulier.