Stroomstoring in Hoofddorp

Een stroomstoring komt vaak onverwacht en altijd ongelegen. Al uw apparatuur in uw huis in Hoofddorp onbruikbaar door een stroomstoring? Misschien zit de hele straat wel zonder stroom. Controleer of de rest van de straat wel stroom heeft.

Als de hele straat of meer straten een storing ervaren, bel dan met de energieleverancier. Lijkt de stroomstoring zich te beperken tot uw eigen woning, kijk dan eerst wat u zelf kunt doen. Als de meterkast in orde lijkt, kunt u de stekkerproef uitvoeren om het probleem te pin-pointen.

Hulp bij een stroomstoring in Hoofddorp

Maar het komt vaak voor dat u zelf niet in staat bent het probleem te lokaliseren en te verhelpen. Probeer geen dingen die de situatie erger maken. U en uw huis zijn niet gebaat bij eigen kluswerk dat de veiligheid in gevaar brengt.

Professionele hulp is gelukkig dichtbij. Blijkt het alleen om uw woning te gaan? De stroomstoring kan dan snel verholpen worden door Viking Elektra. We sturen in Hoofddorp en omgeving onze professionals om u van uw storing af te helpen.

Hulp bij stroomstoring in Hoofddorp

Geen twijfel bij een stroomstoring in Hoofddorp. We staan snel voor u klaar! Bel direct met 0172 - 23 94 37 om een afspraak te maken met de professionals van Viking Elektra. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via het contactformulier.